Октомври 22, 2019

Соопштение на ЈП „Нискоградба“ за променет режим на сообраќај во с.Трново

Октомври 09, 2019

Врз основа на Основниот договор за изработка на колектор за фекални отпадни води за Бегова чешма профил1 и профил2 -Битола, кој го има склучено КЈП „Нискоградба“ Битола со Општина Битола, а врз основа на сообраќајниот проект за времен режим на сообраќај, Ве известуваме дека соораќајот на потегот од црквата во с. Трново до Откупниот пункт на Млекарата ќе биде во прекин и тоа секој работен ден  од 8 до 15 часот,  освен во недела, во временски период од три недели, почнувајќи од 10.10.2019 година. 

 
                                                                                                                                                                                                                       КЈП „Нискоградба“ 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани