АД ЕСМ подружница РЕК Битола со честитка за 11 Октомври

Октомври 11, 2019
Фотографијата е позајмена од Нова Македонија Фотографијата е позајмена од Нова Македонија

АД ЕСМ подружница РЕК Битола, на своите вработени, граѓаните на Битола и на Репубика Северна Македонија им го честита 11 Октомври, Денот на востанието. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани