ЈП „Стрежево“ со честитка за 11-ти Октомври

Октомври 11, 2019
Фотографијата е од фб страницата на Сојузот на борци од Битола Фотографијата е од фб страницата на Сојузот на борци од Битола

Јавното претпријатие „Стрежево“ на своите вработени, граѓаните на Битола и на Репубика Северна Македонија им го честита 11 Октомври, Денот на востанието. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани