Webp.net gifmaker

Денес

„Во ‘Плодност’ на одделение има уште две родилки со бебиња, кои утре ќе бидат испишани и се во одлична здравствена состојба. Други пациенти нема, ниту пак некој е однесен во…
Малку за карантинот и за сите вас кои "Не сте против луѓето, ама оти баш во центраот на Битола " 1. Слика бр.1, вака изгледа вообичаен оброк.Се доставува пред врата,приборот…
Со цел намалување на ризикот, стравот и паниката кај битолчани бараме власта веднаш да преземе активности за изнаоѓање на посоодветна локација за карантинско сместување и во иднина навремено да ја…
ГРУПА НА ТРГОВЦИ - БИТОЛА БАРАЊЕ До сите релевантни институции во Република Северна Македонија Почитувани, Имајќи ја во предвид новонастанатата ситуација и препораките на Министерството за Здравство, со цел заштита…
Со првиот чекор во наплатниот центар на трите јавни претпријатија „Водовод“, „Нискоградба“ и „Комуналец' , ќе ве пречекаат вработени од претпријатијата кои ќе ви понудат дезинфекција на рацете со соодветно…
Страница 1 од 182

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани