Webp.net gifmaker

Комуналците ги мијат тротоарите од нечистотијата и наносите од земја

Февруари 11, 2019

Почнувајќи од една од главните сообраќајници во градот ,улицата  „Партизанска“, вработени во ЈКП „Комуналец“ со цистерна со вода и црева утрово ги миеја тротоарите, пешачките зони и паркинзите  од нечистотијата и наносите од земја од зимата. На овој начин се зголемува квалитетот на хигиената и јавната чистота околу одржувањето на јавните површини, велат од претпријатието.

kom1

Во текот на минатата недела комуналните работници детално ги чистеа и улиците и тротоарите од сметот и остатоците од земја и кал.

kom2

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани