Webp.net gifmaker

Жителите на Кравари, во соработка со јавните претпријатија, викендов спроведоа еко акција за чистење и уредување на јавните површини во Кравари и миење на улиците.

Битолското село Кравари доби нова  детска градинка, која има капацитет да прими 40 деца на претшколска возраст. Градинаката ќе работи во состав на ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“, а за оваа намена опремени се 2 детски занимални. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани