Октомври 22, 2019

Webp.net gifmaker

На светскиот ден на учителите се дебатираше на тема "Емоционалните компетенции на наставниците"

Октомври 07, 2019

По повод светскиот ден на учителот, на Педагошкиот Факултет во Битола беше организирана тркалезна маса со наслов “Емоционалните компетенции на наставниците”, на која учество зедоа наставници, стручни соработници, директори и наставниот кадар на Педагошки Факултет.

Дискусиите на траклезната маса имаа за цел да го поттикнат и поддржат интердисциплинарниот дискурс во областа на образовните науки.

Деканот на Педагошкиот Факултет, проф. Д-р Добри Петровски, гистакна дека оваа тркалезна маса полека прераснува во годишен настан каде се дава внимание и значење на најблагородната професија-учителот.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани