Проверка на факти: реформи кон ЕУ

Јавниот интерес ја воспоставува рамнотежата помеѓу основните човекови права и слободата на изразување/информирање и приватност. Доколку јавниот интерес преовладува над приватниот интерес, податоци и информации може да се обелоденат, без…
Неопходноста од реорганизација и трансформација на институциите во државната управа и јавната администрација е забележана во поновите извештаи на ЕУ, вклучувајќи го и последниот, каде што се укажува уште во…
Страница 1 од 11

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани