Соопштенија

Јавните претпријатија „Нискоградба“, „Водовод“ и „Пазари“ од Битола го честитат Денот посветен на Св. Кирил и Методиј, сесловенските просветители кои со својата животна посветеност и дела постигнаа неверојатен цивилизациски напредок,…
АД ЕСМ Подружница РЕК„Битола“ го честита Денот посветен на Св. Кирил и Методиј, сесловенските просветители кои со својата животна посветеност и дела постигнаа неверојатен цивилизациски напредок, не само македонската писменост,…
Јавното претпријатие „Стрежево“ го честита Денот посветен на Св. Кирил и Методиј, сесловенските просветители кои со својата животна посветеност и дела постигнаа неверојатен цивилизациски напредок во писменоста на македонскиот и…
АД ЕСМ Подружница РЕК „Битола“ им го честитаат Рамазан Бајрам на сите граѓани од исламска вероисповед кои го слават овој голем муслимански празник и им посакува семејна среќа, добро здравје,…
Јавното претријатие за изградба и одржување на јавен превоз и паркирање и уредување на јавен превоз во Општина Битола, ЈППЈЛП – Битола, им соопштува на граѓаните на Општина Битола, дека…
Се известуваат сите водокорисници дека согласно Одлука на Управниот одбор на ЈП”Стрежево”- Битола број 02-332/2 и 02-333/3 од 18.05.2020година 1. Се отпочнува со полнење на цевководите односно со ставање во…
Членови на битолскиот огранок на Социјал демократскиот сојуз и граѓани со цел да дадат придонес за ублажување на економската криза обезбедија прехрамбени продукти и хемиски средства за хигиена кои како…
Страница 1 од 22

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани