Webp.net gifmaker

"Недела на ирански филм" во Центарот за култура Битола

Октомври 18, 2019

НУ Центар за култура Битола во соработка со Амбасадата на Исламска Република Иран организираат "Недела на ирански филм" од 21-27 октомври 2019 г. и имаат чест да ве поканат на церемонијата на отворање со проекција на филмот:
Коцка Шеќер- 21 ОКТОМВРИ (понеделник), 19:30 ч, НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА - Битола (мала сала)
Неделата на ирански филм се организира за прв пат во Битола. Ќе бидат прикажани седум филмови, во периодот од 21 до 27 октомври .

Сите проекции се во Малата сала.
Влезот е бесплатен.

На 21.10.2019год, Н.Е Хосеин Карими - Амбасадор на Исламска Република Иран во Република Македонија ќе дојде во посета на Центарот за култура по повод отварањето на "Неделата на иранскиот филм". 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани