Webp.net gifmaker

Битолчани ништо не фермаат, самоизолација на сончево време е невозможна

Март 29, 2020

 

Седи си дома на сончево време е невозможна мисија за битолчани. Денешното ведро и сончево време ги натера да излезат надвор и покрај препораките на здравствените власти дека самоизолацијата и социјалната дистанца се превентивна  заштита од корона вирусот. Но, битолчани денеска ништо не фермаа, во голем број пеш или на велосипед заминаа на најблиските ридови и ливади, не внимавајќи многу на препораките и ризиците. 

113

114

г

 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани