Webp.net gifmaker

Опули

Фотографиите од ова огнено небо над Битола се направени попладнево околу 17 часот од нашиот редовен читател Јован Наумовски.

Навистина ретка убавина забележана во овој јануарски ден, со невообичаено висока температура за овој период од годината

Секое годишно време има посебна и магична убавина на планината Баба. Овој декември можеби не изобилува со снег во Потпелистерието, па без дебела снежна покривка, се прелеваат сите бои на планинскиот убавец. Фотографиите ги направи планинарот Живко Најдовски, вљубеник во Пелистер.

Е.М.

Фотографии на Горан Петровски 

zaev 1

zaev 3

zaev 2

zaev 5

zaev 6

zaev 8

zaev 9

zaev 10

zaev 19

zaev 15

radmila

zaev 12

zaev 11

zaev 17

zaev 18

Страница 1 од 5

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани