Webp.net gifmaker

Градинката „Мајски цвет“ го одбележа својот патрон празник (видео)

Мај 21, 2019

Приредба со музички точки и спортски натпревар меѓу татковците и децата се одржа по повод патрониот празник на градинката„ Мајски цвет“’ на која учествуваа клоновите „Качунка“, „Кокиче“, „Пеперутка“ и „Коца Василевска“.

{YouTube}
.be&fbclid=IwAR2s-FHsj-sky47JUOSL4jzoxkzfpRoTml3zH8epXc0WUXHnAOUkEjLL4ko&app=desktop{/YouTube}

 

Креативен беше настапот на децата од  градинката „Качунка“ со изведба на музичката точка Flowers под менторство на воспитувачките Лидија и Слаѓана

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани