„Нискоградба“ Битола со известување до жителите на село Трново

Декември 06, 2022

Се  известуваат  жителите  од  с.Трново дека  КЈП Нискоградба Битола  работи на  објект - Изградба на фекална канализација  во с.Трново профил 1 , профил 16 ,профил 17 ,, согласно договорот со Општина Битола со арх.бр 08-610/1 од 07.06.2022 г.

   Сите  жители од  с.Трново  кои имаат објекти или парцели на споменатите  краци ,  за изведба на  приклучок за канализација    да се јават во   техничка  служба  на   КЈП  Нискоградба  да потпишат   барање  и   договор  за  изведба.

 Напомена : Приклучокот за канализација  е обврска на секој  жител спрема законот  за СРМ.

Нема достапен опис

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани