2win800x200

БТ Прес

  Интегрален текст од прес конференција на Мирјана Захариевска  Ралевска, советник од СДСМ
Реакција на СДСМ Битола за годишната сметка на Општината
Интегрален текст од прес конференција на Ивона Трифунов од СДСМ Битола
Интегрален текст од  демант на партија ПОДЕМ на прес конференцијата на СДСМ
Интегрален текст и видео  од прес конференција на Ивона Трифунов, од СДСМ-Битола
Интегрален текст од прес конференцијата на Мирјана Захариевска Ралевска, советник од ДДСМ
Интегрален текст од реакцијата на СДСМ Битола на прес конференцијата на градоначалникот Тони Коњановски
-Кога неправдата и партизацијата стануваат правила на однесување , отпорот станува должност. Токму заради тој ОТПОР, денес од оние кои така се однесуваат беше побарано мое разрешување од позицијата Претседател…
  Интегрален текст од прес конференцијата на градоначалникот Тони Коњановски:  Денес и официјално бевме сведоци на новата коалиција во Советот на општина Битола, составена од СДСМ и Поинаку, што има…
Владата од буџетот издвои 1, 7 милиони евра за Општина Битола, средства за реконструкција на влезот во градот од страната на Прилеп. Процедурите за префрлање на парите се веќе во…
  Интегрален текст од прес конференцијата на Бојан Бојкоски од ВМРО-ДПМНЕ:  „Денес во очи на посетата на претседателот на СДС советниците од СДС со замајување на јавноста сакаат да ги…
Интегрален текст од прес конференцијата на градоначалникот Тони Коњановски:    Пред 15 тина дена предупредив дека, поради политички интерес, централната власт е насочена кон деструкција на битолското образование, преку одземање…
Страница 1 од 23

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани