Паркинзи соопштува-Во недела ќе се бележи паркингот кај „Стела“, да не се паркира од 7 до 14 часот

Март 17, 2023
фото интернет фото интернет

На 19.03.2023, недела, на улица Булевар 1-мај, Битола, зона “А5“ (пред “Стела“), и зона “В7“ ќе се одвива градежна активност бележење на хоризонтална сигнализација -паркинг места.

Замолуваме сите станари да ги преместат своите возила од 7 до 14 часот, за непречно извршување на работните активности на ЈППЈЛП-Битола.

Ви благодариме за разбирањето.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани