Дуќанџиите од Битолската чаршија вртеа мазник со паре, традицијата продолжува

Јануари 14, 2022

Дуќанџиите од Битолската чаршија вртеа мазник со паре, традицијата продолжува. Фото Стара битолска чаршија 

Можно е да е слика од 14 луѓе и луѓе што стојат

 

Можно е да е слика од 10 луѓе и луѓе што стојат

Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани