2win800x200

Секое дете има свој сон!-Наставничката Љубица Стерјева со креативна работилница во ООУ „Тодор Ангелевски“ Битола

Март 31, 2023

Секое дете има свој сон, а она на што треба да се тежнее е детскиот сон да се исполни. Со кретивна работилница наставничката Љубица Стерјева која води клас во петто оддление во ООУ „Тодор Ангелевски“ во Битола им овозможи на  свои ученици да сонуваат и додека се на училиште, меѓу училишните клупи и столчиња каде по редот на нештата  се седи се учи и се следи настава.  Така во пижами и паучи и покриено со кебенца, учениците сонуваа за своето детство, за својата иднина, за исполнување на своите мечти.  

„Секое дете треба да има можност да го исполни својот сон. Работилницата имаше цел да ги разбуди детските мечти, да се преиспитаа што сакаат сега додека се деца и кој е нивниот најголем сон за во иднина“, изјави одделенскиот наставник Љубица Стерјева. 

 

Можно е да е слика од 4 луѓе, дете, седнати луѓе, луѓе што стојат и внатре

Можно е да е слика од 3 луѓе, дете, луѓе што стојат, седнати луѓе и внатре

Можно е да е слика од 7 луѓе, дете, седнати луѓе, луѓе што стојат и внатре

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани