2win800x200

Општина Битола го објави јавниот повик за доделување на финансики средства на здруженија на граѓани и фондации

Јуни 17, 2021

 

Општина Битола го објави јавниот повик за доделување на финансики средства од буџетот на општината на здруженија на граѓани и фондации за 2021 година. Временската рамка за спроведување на проектите е до крајот на фискалната година, односно до крајот на 2021 година. Аплицирањето  започнува денес и трае до 01.07.2021 година. Образецот за пријавување и потребната документација се наведени во јавниот повик, кој може да се најде на следниот линк:

Јавен повик на здруженија на граѓани и фондации - Општина Битола (bitola.gov.mk)

 

https://www.bitola.gov.mk/javen-povik-na-zdruzenija/

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани