Економското училиште од Битола реализираше уште еден успешен проект од Еразмус+ програмата

Октомври 10, 2022

Проектот "Cultural heritage and ICT" од Еразмус+ програмата е реализирaн во организација на СОЕУ "Јане Сандански"- Битола, во периодот од 2 до 8 октомври 2022. На истиот присуствуваа партнерите на проектот во состав од ученици и професори од  неколку држави: Литванија, Турција(Анкара и Анталија), Романија и Португалија како главен носител на проектот. Во рамките на проектот посетени се музеи, археолошки локалитети, верски објекти кои се дел од културно наследство на РСМ.

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани