Соопштение до пензинерите-„РЕГИОНАЛНАТА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ“

Мај 05, 2022

С О О П Ш Т Е Н И Е

Се известуваат пензионерите,  членови на Здружението на пензионери Битола, Moгила и Новаци дека нa 09.05.2022 (Понеделник) во Домот на културата во 10,30 часот ке се одржи ,,РЕГИОНАЛНАТА РЕВИЈА НА ПЕСНИ, МУЗИКА И ИГРИ,, под покровителство на СЗПМ.  Се покануваат пензионерите да присуствуваат на ревијата.

Влезот е бесплатен.   

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани