„Нискоградба“ денеска на санација на прекопи и ударни дупки на неколку улици во градот

Јули 28, 2022
Екипи на КЈП НИСКОГРАДБА Битола во текот на денешниот ден санираа прекопи и ударни дупки на неколку улици:
Партизанска, Н.Фундали, Солунска, Ј.Камен, Драгорска и 7-Бригада. 
Можно е да е слика од 4 луѓе и надвор
Можно е да е слика од 4 луѓе и надвор
Можно е да е слика од 1 лице и пат
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани