Ќе се реконструира улицата "Наум Наумовски Борче", Општината информира за изменет режим на сообраќај

Јули 08, 2022

Општина Битола ги известува граѓаните дека од понеделник 11.07.2022 година, започнуваат градежните активности за реконструкција на улицата „Наум Наумовски Борче“.

Сообраќајот во овој дел на градот ќе се одвива согласно воспоставениот времен режим на сообраќај, кој ќе биде регулиран со соодветно поставена сообраќајна сигнализација

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани