Битола цветна оваа есен-„Комуналец“ ги подготвува леите за сезонското цвеќе

Септември 29, 2022

ЈП Комуналец интензивно ги припрема површините за садење на сезонско цвеќе. Градот оваа есен во најубавите цветни бои.

Можно е да е слика од цвет и природа

Можно е да е слика од 1 лице и надвор

Можно е да е слика од 2 луѓе и надвор

Можно е да е слика од 1 лице, дрво и надвор

Можно е да е слика од 2 луѓе и надвор

Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и трева

Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и трева

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани