Нов асфалт за улицата „7 ми ЈУЛИ“

Октомври 03, 2022
Продолжуваат инфраструктурните активности во општина Битола. Како дел од проектот за реконструкција на улицата „7 ми јули“, денес започна асфалтирањето на улицата во должина од 322 метри. Асфалтирањето се врши во два слоја, а вкупната вредност на проектот, изнесува 5.865.518 денари.
Со дореализацијата на започнатите градежни активности, проектот за реконструкција на 23 улици, кој го најави градоначалникот Коњановски, на почетокот на градежната сезона, влегува во завршна фаза.
Можно е да е слика од 3 луѓе и пат
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани