„Комуналец“ за поубава и почиста Битола-се кастрат дрвјата вдож Булеварот '1 Мај', се чистат коловозите од лисјата и отпадот

Ноември 25, 2022
И во текот на денешниот ден службите на ЈКП Комуналец Битола активно работат  на терен, на чистење на лисјата и гранките од коловозот по должина на ул."Мирка Гинова", како и на кастрење и чистење на гранки по Булеварот "1-ви Мај“. 
Можно е да е слика од надвор
Можно е да е слика од 4 луѓе, дрво и пат
Можно е да е слика од 2 луѓе, дрво и пат
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани