2win800x200

Известување од ЈП Комуналец: Во тек е ажурирање на фактурираните површини

Ноември 15, 2023

ЈП Комуналец Битола ги известува граѓаните на општина Битола дека во тек е ажурирање на фактурираните површини со податоци од надлежни органи.

    Имено, започнувајќи со фактурите за месец октомври се изврши корекција на квадратурата која им се фактурира на граѓаните за подигање на комуналниот отпад.
    Во ажурирањето кое е во тек се опфатени само оние корисници каде има промени додека цената за подигање на комунален отпад за метар квадратен останува непроменета. 
    Доколку постои некаква забелешка од страна на граѓаните истата да се пријави во просториите на ЈП Комуналец Битола.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани