Битолски Комуналец веќе е на терен во расчитување на паднатите дрвја, чистење на пешачките патеки

Ноември 25, 2023

Вработените од ЈКП Комуналец“ на терен-По снежното невреме кое ја зафати општина Битола, екипите на ЈП Комуналец со интензивни активности на терен за отстранување на последиците од невремето и врнежите, отстранување на паднати дрвја и гранки, а воедно и чистење на пешачките патеки.

Можно е да е слика од 1 лице и дрво

Можно е да е слика од 1 лице и дрво

Можно е да е слика од 1 лице и дрво

Можно е да е слика од 2 луѓе, џип, плуг за снег, улица и пат

Можно е да е слика од плуг за снег и пат

Можно е да е слика од трактор и плуг за снег

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани