2win800x200

Официјално-кои се кандидатите за пратеници во „Петката“ од СДСМ и коалицијата

Април 03, 2024

Еве ја изборната листи на СДСМ и коалицијата за„Петката“ 

 

Изборна единица 5

 1. Јован Митрески
 2. Бисера Костадиновска-Стојчевска
 3. Митко Трајчулески
 4. Боби Мојсоски
 5. Енес Ибрахим
 6. Жаклина Лазаревска
 7. Методија Илиевски
 8. Леонора Невска
 9. Владо Недановски
 10. Катерина Миноска
 11. Џевит Мифтароски
 12. Азра Зунуни
 13. Александар Попоски
 14. Илче Тренчевски
 15. Благица Чочороска
 16. Бобан Велкоски
 17. Јован Крлев
 18. Софија Ристеска
 19. Садаим Азизоски
 20. Мишела Спироска
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани