2win800x200

Доделуваме гратис влезници за филмот „Најтешкото нешто“ снимен на локации во Битола

Април 04, 2024

АПЛА.МК доделува на двајца наши читатели по две влезници за филмот „Најтешкото нешто“ - Режија: Сердар Акар. Филмот е снимен на локации во Битола со статисти од Битола.  

 

05.04.2024, петок
18:00
„Духот од Кантервил“ - Режија: Ким Бардон, Роберт Чендлер (Влезница: 100 мкд)
Анимиран / цртан, Семеен, Комедија
20:00
„Најтешкото нешто“ - Режија: Сердар Акар (Влезница: 100 мкд)
(првиот македонски филм снимен на турски јазик, во режија на познатиот турски
режисер Сердар Акар)
 
 
06.04.2024, сабота
18:00
„Големата авантура на мачката Ру“ (Влезница: 100 мкд)
Семеен, Aвантура
20:00
„Најтешкото нешто“ - Режија: Сердар Акар (Влезница: 100 мкд)
(првиот македонски филм снимен на турски јазик, во режија на познатиот турски
режисер Сердар Акар)
 
 
07.04.2024, недела
18:00
„Кучиња во операта“ - Режија: Василиј Ровенски (Влезница: 100 мкд)
20:00
„Најтешкото нешто“ - Режија: Сердар Акар (Влезница: 100 мкд)
(првиот македонски филм снимен на турски јазик, во режија на познатиот турски
режисер Сердар Акар)
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани