2win800x200

Соопштение од Градската библиотека "Св. Климент Охридски" - Битола

Мај 20, 2024
Почитувани корисници,
Ве известуваме дека НУУБ "Св. Климент Охридски" - Битола започна со ревизија на библиотечниот фонд во текот на наредните неколку месеци. Поради ова, може да има привремени прекини во нашите услуги. Ве молиме за вашето разбирање и трпение за време на овој процес.
Со почит,
НУУБ "Св. Климент Охридски" - Битола
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани