Webp.net gifmaker

Четворица битолчани избрани во Централниот одбор на СДСМ

Мај 16, 2021

Емилија Костурска, заменик градоначалник на Битола, Васко Ковачевски генерален директор на АД ЕСМ, Васко Колевски и Рула Чаламани од СДММ се избрани за членови на новиот ЦО на СДСМ, потврдија партиски извори за Апла.мк .

Битолчанката Виоелета Џима е избрана за член на Надзорниот одбор

СДСМ денес го бираше новиот Централен одбор од 120 члена, како и Надзорниот одбор.  

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани