Webp.net gifmaker

Дрво на пријателство засадија денеска градоначалниците на двата збратимени града Епинал и Битола, Мишел Хајрниш и Наташа Петровска, во малиот парк  наспроти стаклената зграда во центарот на Битола, каде што се наоѓа макетата на квартот Битола во францускиот град Епинал.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани