Пајакот воведува ред, се подигаат колите паркирани по тротоари

Октомври 15, 2019

Пајак службата денеска е во акција за подигање на непрописно паркираните автомобили низ Битола.

Попладнево се расчистуваат еднонасочните улички во старото градско јадро, а сообраќајната полиција со еден куп работа, затоа што возилата се паркирани на тротоарите. На пешаците не им преостанува ништо друго туку да се движат небезбедно по коловозот.

Улицата "Кирил и Методи" каде интервенираше пајак службата е една од многуте со непрописно паркирани возила, па и овде денеска се воведува ред од страна на сообраќајната полиција
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани