Несовесни битолчани и натаму оставаат габаритен отпад покрај градинки и по улици

Октомври 26, 2022

ЈКП Комуналец реагира дека несовесни граѓани остваат габаритен отпад покрај градинки и на улица. Сликата на нечист град ја содаваат сами жители, кои од отпадот се ослободуваат каде ќе им текне. 

-Подигнувањето на габаритен отпад оставен од несовесни граѓани на повеќе локации по ул."Смилевски Конгрес" и во близина на детската градинка "Мајски Цвет",објавија од ЈКП Комуналец. 

Можно е да е слика од дрво и надвор

Можно е да е слика од 1 лице и надвор

Можно е да е слика од 1 лице и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани