2win800x200

ЛДП до Поинаку: Видовте дека сте неспособни, вашето седење во удобните фотелји на власта не може да трае до бескрај

Март 26, 2023

 КОГА МУ СЕ ДАВАА ПАРИ ЗА ПРИВАТЕН СУБЈЕКТ   БЕА ВЛАСТ, А КОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ КОПАНКИ,  СЕ ОПОЗИЦИЈА.

 
  КОГА ГО ПОСТАВУВАШЕ КОРИТОТО НА КАМИОНИТЕ ОД КОМУНАЛЕЦ - БЕА ВЛАСТ, А КОГА ЌЕ МУ КАЖАТ БИТОЛЧАНИ ДЕКА СЕ НЕСПОСОБНИ И ДЕКА ОД "КАМИОНИТЕ ТЕЧАТ ЛАЈНА", КАКО ШО ВЕЛЕШЕ ДОТИЧНИОТ ГОСПОДИН, ТОГАШ ПАК СЕ ОПОЗИЦИЈА.
 
 КОГА СЕ СЛИКАА  ЗА НАВОДЕН СТАЦИОНАР - БЕА ВЛАСТ,  А КОГА ВИДОА ДЕКА СЕ НЕСПОСОБНИ ДА ГО НАПРАВАТ, ОДМА СЕ ОПОЗИЦИЈА.
 
ПОЧИТУВАНИ ,, ВОЗНЕМИРЕНИ" ОД ПОИНАКУ, ВИДОВТЕ ДЕКА СТЕ НЕСПОСОБНИ,  А ВАШЕТО СЕДЕЊЕ ВО УДОБНИТЕ ФОТЕЛЈИ НА ВЛАСТА, ВО СИТУАЦИЈА НИ РИБА НИ ДЕВОЈКА, НЕ МОЖЕ ДА ТРАЕ ДО БЕСКРАЈ.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани