Со песнички и игри дечињата од битолските градинки ја пречекаа министерката Тренчевска

Мај 16, 2022

Во рамките на днешената посета на Битола, министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска ги посети двете детски претшколски установи градинките „Естреа Овадија Мара“ и Мајски цвет“.

IMG feadf5ebf54ab76a0165f5b0ec16bafe V

IMG d727e60a63c5ef08c940269f68a69bd9 V

Можно е да е слика од 9 луѓе, седнати луѓе, луѓе што стојат и внатре

Можно е да е слика од 10 луѓе, дете, луѓе што стојат и внатре

Можно е да е слика од 4 луѓе, седнати луѓе и внатре

Можно е да е слика од 12 луѓе, дете, луѓе што стојат и внатре

Можно е да е слика од 6 луѓе, дете, луѓе што стојат и внатре

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани