„ПАРИ“ открива: 3,4 МИЛИОНИ ЕВРА ПРОФИТ СОБРАЛЕ ЛАНИ ИЗВРШИТЕЛИТЕ

Октомври 04, 2022

Пари ексклузивно ги открива добивките на ТОП 10 извршители кои имале среќа да направат извршувања со најголема вредност и со тоа да остварат за себе најголем нето-приход (приход минус расходи минус пресметан данок од Годишна даночна пријава). Вкупните нивни добивки се над 1 милион евра. Значи: 10 извршители направиле профит од 1 милион евра, а вкупниот профит на останатите 89 е 2,4 милиони евра.

Погледнете ја целата листа на најпрофитните 10 извршители:

Р.Б.ИЗВРШИТЕЛНЕТО- ДОБИВКА ЗА 2021 ГОД. (ВО ДЕНАРИ)НЕТО- ДОБИВКА ЗА 2021 ГОД. (ВО ЕВРА)
1 Катерина Кокина     8.019.304 130.395
2 Гордан Станковиќ 7.568.687 123.068
3 Гордана Џутеска     7.182.062 116.781
4 Николина Иванова 6.975.821 113.427
5 Премтим Ќерими   6.788.619 110.384
6 Николче Диневски         5.745.370 93.420
7 Весна Деловска 5.414.400 88.039
8 Зоран Димов       5.055.257 82.199
9 Дашмир Саити 4.993.149 81.189
10 Славица Ацовска    4.807.415 78.169

„Целиот текст прочитајте го тука“https://pari.com.mk/ekskluzivno-34-milioni-evra-profit-sobrale-lani-izvrshitelite/

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани