За празникот на градот пријателски натправер на фудбалските ветерани од „Јованчо Димовски-Начко“ и Конзули Ветерани“

Ноември 05, 2023

По повод 4 Ноември Денот на ослободувањето на Битола, се одржа пријателски натпревар во фудбал меѓу екипата на Здружението на фудбалери и спортски клубови ЗФСК „Јованчо Димовски-Начко“ од Битола и екипата на „Конзули-Ветерани“. Во спортската сала „Павел Шатев“ натпреварот се одигра во пријателска атмосфера и резултат 3:2 за екипата на „Јованчо Димовски-Начко“. Головите ги постигнаа Оливер Петровски, Миле Николов и Игор Шундовски. Додека стрелци кај „Конзули-Ветерани“ беа Илче Поповски и Сашо Ристевски.     

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани