Webp.net gifmaker

Виртуелно одбележан патронатот на гимназијата „Јосип Броз Тито“

Мај 25, 2020

Учениците и наставниците од гимнзијата „Јоспи Броз Тито“  од Битола, во вонредни услови  го одбележаа својот патрон празник 25 Мај-Дено  на младоста. Погледнете го видеото кое го изработија во согласност со наметната  сосотојба и честитиката што меѓусебно си ја упатија

„Нека ни е честит и вековит 25 Мај - Денот на младоста, патрониот празник на училиштето и нека ни се множат годините исполнети со бројни успеси! Денес сме соочени со предизвик да бидеме наставници и ученици во вонредна состојба и во иста таква состојба да го одбележиме патрониот празник. Знаеме дека најомилениот дел од програмата за овој ден се музичките бендови. Затоа, Давор & Давор подготвија нешто за вас“, објавија  на  ФБ профилот на гимназијата „Јоспи Броз Тито“

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани