2win800x200

Се комплетираат дел од спортските објекти во Општина Новаци

Мај 17, 2021

 

Се комплетираат градежните активности во повеќенаменското игралиште во населеното место  Новаци, во Општина Новаци. 
Градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски изврши увид на терен каде во тек е изведбата на настрешница и клупи за седење околу повеќенаменското игралиште во село Новаци.
Исто така ќе биде изработена и настрешница во капелата во село Новаци.
Наскоро во Новаци ќе започне оградување на простор за дневен престој со детски реквизити на фудбалско игралиште во село Новаци и оградување на детски парк кај 10-ти канал во село Новаци.

 

Можно е да е слика од еден или повеќемина, луѓе кои стојат и надвор

Можно е да е слика од надвор

Можно е да е слика од надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани