Видео- За топките од советничката говорница

Јуни 22, 2022

 Иван Чулакоски (советник на Поинаку): „Десет години на Парламент, министри, пратеници го бараа, те од едните, те од другите. Топки да извините, никој ништо не направи за десет години. Така седи Колку една куќа е 60 000 евра“.

Жаклина Наумовска  (советничка од СДСМ) : „Топките гледам само во програмата за спорт, зборам за вистински топки за играње, пуштете ги во училиштата да се обноват спортските реквизити и спортски клубови. Како интелектуалец од оваа говорница за поинаки топки не знам. Правевме муабет за спортот“.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани