2win800x200

На 8 и 9 февруари упис за огревни дрва и пелети во Здружение на пензионери Битола

Февруари 02, 2024

С О О П Ш Т Е Н И Е !

Се известуваат пензионерите од Општина Битола, Новаци и Могила – членови на Здружението на пензионери Битола, дека во четврток и петок 08.и 09.02.2024 год. со почеток во 9 часот ке се врши запишување на огревно дрво и пелети.Плаќањето ке се врши на 5 рати.

Цената на огревното дрво ке изнесува:                  1. Бука 4.500,00 ден. за просторен метар

2. Даб 4.550,00 ден. за просторен метар   Цената на пелетите изнесува:

1. Маx енерџи A1   259 ден.за 1 врека (15кг)

2.Голд пелети A1 269 ден.за 1 врека (15кг)

3. Еко лајф А1 279 ден. за 1 врека (15кг)

4. Еко мадера А1 265 ден за 1 врека (15кг)

5. Еко мадера А2 255 ден. за 1 врека (15кг)

Запишувањето ке се врши од страна на председателите на месните ограноци во просториите на месните заедници.

Таму каде што нема простор за запишување на огревно дрво и пелети во Месните заедници , запишувањето ке се врши во салата на ЗП Битола и тоа за месните ограноци:

,,Блаже Рогозинаро,, ,,Велко Влаховик,, и ,,Естреа Овадија Мара,, на 08.02.2024 год со почеток во 9 часот,(четврток), додека за месниот огранок ,,Стив Наумов,, и ,,Стево Патако,, запишувањето ќе се врши на 09.02. 2024 год.(петок) во салата на ЗП. Битола со почеток во 9 часот.

Пензионерите од МО,,Борис Бастеро,на 08.02.2024год.со почеток во 9 часот.(четврток)

Пензионерите од Месниот огранок ,,Даме Груев,, ќе запишуваат во просториите на М.З,,Борис Бастерот,, на 09.02.2024год.(петок)со почеток во 9 Часот.

Пензионерите од огранокот ,,Елпида Караманди,, ќе запишуваат во просторите на М.З ,,Коле Канински,, на 08 и 09.02 2024 год со почеток во 9 часот

Пензионерите од Месниот огранок ,,Таки Даскало,, ќе запишуваат во ОУ,,Ѓорги Сугарев,, на 08 и 09 .02. 2024год. во 9 часот.

Запишувањето на огревното дрво ке се врши по принципот прв дојден прв услужен.                                                  

 

                                                                 Здружение на пензионери Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани