2win800x200

Весна Лозановска е нов ВД директор на градинката "Естреја Овадија Мара"

Јули 03, 2024

Нов в.д директор во ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“ е назначена Весна Лозановска, дипломиран економист, вработена во установата од 2016 година, потврдуваат од Општина Битола. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани