Скршена светлечката реклама на Малиот Битолски Монмартр

Јануари 21, 2021

Непознати сторители ја скршиле  светлечката реклама на Малиот битолски Монмартр поставена на канделабра во Старата Чаршија, точно пред Детското ликовно студио.

Оваа реклама  посакува добредојде на Монмарт, детската колонија која со децении е најголемиот ликовен амбасадор на земјава низ светот, но и најгостопримливиот домаќин на малите ликовни уметници кои доаѓаат во Битола од сите делови на земјината топка. 
Кому му пречеше рекламата со топлиот поздрав за добредојде, засега е непознато
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани