Соопштенија

Јавното претпријатие „Нискоградба“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Јавното претпријатие „Пазари“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Јавното претпријатие „Водовод“ од Битола на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
АД ЕСМ подружница РЕК Битола, на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им го честита 8 Декември, Денот на Св.Климент Охридски Чудотворец. 
Се известуваат граѓаните корисници на вода дека на ден 05.12. 2019 година (четврток) од 10 до 13 часот поради редовни планирани активности на ЈКП„ВОДОВОД“ Битола одредени делови од градот ќе…
САЕМ НА КАРИЕРА 4  Сакате работа или обезбедено место за стручна пракса?  Потребни Ви се техники да направите CV или мотивациско писмо или да се подготвите за солиден настап за…
  ЈКП "Нискоградба"- Битола ги известува своите порошувачи, дека почнувајќи од месец ноември 2019 година при наплата на сметките за Канализација во сите подружници на  "Македонски пошти", се наплаќа провизија…
 ЈКП Водовод Битола ги известува своите порошувачи, дека почнувајќи од месец ноември 2019 година при наплата на сметките за потрошена вода   АД за поштенски сообраќај - „Македонски пошти“, се наплаќа…
Во 14:16 часот од електроенергетскиот систем на РСМ испаднаа Блок 1 и Блок 3 на  РЕК Битола. Испадот беше последица на испаѓање на блочните прекинувачи во Трафостаницата 400 - Битола 2…
Здружението на пенизонери од Битола, на сите пензионери и граѓани на Битола им го честита 4 Ноември-Денот на ослободувањето на градот
Ги информираме нашите пациенти дека утре (29.10.2019 год) на самиот влез од ЈЗУ Клиничка Болница -Битола ќе се вршат  завршни градежни активности -асфалтирање и затоа во текот на утрешниот ден …
Се известуваат граѓаните на Општина Битола дека поради телекомуникациски работи во Стопанскиот двор на ЈКП Водовод Битола, викендот дежурен телефон за пријавување на дефекти е; 072 232 119.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани