2win800x200

ОБЈАВЕНА ЛИСТАТА НА ДОДЕЛЕНИ СУБВЕНЦИИ ПО ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА НАДОМЕСТУВАЊЕ НА ДЕЛ ОД ТРОШОЦИТЕ ЗА НАБАВЕНА НОВА ПВЦ ИЛИ АЛУМИНИУМСКА ДОГРАМА ЗА ДОМАЌИНСТВАТА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА БИТОЛА ЗА 2023 ГОДИНА

Септември 15, 2023
Со цел зголемување на енергетската ефикасност на домаќинствата преку замена на старата, дотраена и енергетско неефикасна дограма со нова ПВЦ или алуминиумска дограма за домаќинствата на територија на општината, Општина Битола, согласно Програмата за животна средина, издвои 1.600.000 денари, за надоместување на дел од трошоците за набавка и монтажа на нова ПВЦ или алуминиумска дограма.
Листата на граѓани кои ги исполнија условите за добивање на субвенции, наведени во јавниот повик е достапна на следниот линк
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани