2win800x200

СЕ АСФАЛТИРА НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК КАЈ ВЕТЕРИНАРНАТА СТАНИЦА

Ноември 15, 2023

Во тек се активностите за асфалтирање на новиот кружен тек на улица „Прилепска“ со улица „Баталјон Стив Наумов“ (место викано кај Ветеринарната станица).

Проектот кој го реализира општина Битола, вклучува канализациона мрежа, коловоз и улично осветлување, со што просторот ќе биде комплетно уреден, а ќе се промени и режимот на сообраќај во овој дел на градот од крстосница со сигнализација во крстосница со кружен тек.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани