Топловодот се поставува во Старата касарна

Ноември 22, 2023

ЕСМ Топлификација Битола и информира дека започнаа изведбените работи за поставување на цевки за топловодот во Старата Касарна.

-Започнуваме со изведба на краците од топловодот на ул уците “Студентска“ и “Баница“ во стара касарна пред “КАМ. Минатата недела градежните машини за изградба на топловодната мрежа низ Битола работеа во населбата “Кланица“, информира директорот Горан Козаров 

Можно е да е слика од 1 лице, трева и пат

Нема опис за фотографијата.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани