2win800x200

Битолчани се искачија до црквичката Св. Атанасиј во Смолево да запалат свеќи за здравје(фото Златко Јосифовски)

Јануари 31, 2024

Битолчани се искачија до црквичката Св. Атанасиј во Смолево да запалат свеќи за здравје

ат1

ат 2

2се

мк

вггг

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани